Planteleksikon
Alt fra A til Å. Eller bedre: fra Achillea millefolium til Vitex agnus-castus.
Ute etter et godt alkoholfritt alternativ du kan servere på festen?
Test ut denne friske Molkosan-drinken. Molkosan er et helt naturlig produkt fremstilt av fermentert myse. Myse er et at proteinene som finnes i kumelk. Dette gir et høyt innhold av melkesyre som bidrar til et sunt miljø i tarmen som igjen fremmer god tarmhelse. Oppskriften er utviklet i samarbied med Thea Falck fra Naturligsunn.com.
1 glass
1 ss A.Vogel Molkosan Fruit
2 dl Farris
Granateplekjerner
Frisk mynte
Steg 1
Hell 2 dl Farris og en 1 ss Molkosan Fruit i et glass
Steg 2
Putt i noen tørkede granateplekjerner og opp med frisk mynte.
Alt fra A til Å. Eller bedre: fra Achillea millefolium til Vitex agnus-castus.
Les den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.