Planteleksikon
Alt fra A til Å. Eller bedre: fra Achillea millefolium til Vitex agnus-castus.
Molkosan Fruit er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsetrert myse. Den har et høy innhold av L+ melkesyre som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer. Melkesyre fremmer et surt miljø i tarmen, som bidrar til et gunstig miljø for bakteriefloraen.
Molkosan brukes for å hjelpe fordøyelsen gjennom å styre ens egen tarmflora.
Anbefalt døgndose: 1 spiseskje blandes i et glass vann 1-2 ganger daglig.
Anbefalt døgndose skal ikke overskrides.
Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost.
Tips: Molkosan har en syrlig smak og kan også brukes i matlaging, f.eks i dressing istedet for eddik.
Innhold: 200ml
Ingredienser: Fermentert myse renset for proteiner (kilde til melkesyre L+), fruktjuice fra konsentrat (arionabær 1,82%, granateple 0,78%) kalsiumlaktat, naturlig aroma (granateple, vanilje), surhetsregulerende middel (kaliumsitrat, eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), søtstoff (steviolglykosid).
Innhold pr. anbefalt døgndose: 30 ml - 2,8g melkesyre - 240 mg kalsium
Molkosan har et høyt innhold av melkesyre L+, men er renset for melkeproteiner og kan tas av de som har melkeprotein- og laktoseintoleranse.
Se datostempling på produktet.
Life, Sunkost, Naturkost og på nettbutikken: Soma.no
Hvorfor er det kalim i Molkosan orginal og kalsium i Molkosan fruit?
Det er kalium i begge produktene, tilsatt som kaliusitrat, for fermenteringsprosessen. I tillegg er det tilsatt kalsium i Fruit, for å kunne ha helsepåstand på fordøyelse.
Alt fra A til Å. Eller bedre: fra Achillea millefolium til Vitex agnus-castus.
Les den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.